Sunday, December 27, 2009

Excursie la Cracovia

Iar plec.
Cracovia. Am mai fost. Papa bun alcool bun, o camera foto mi-a fost furata. 2004. Sper ca si-a luat citostatice de bani.
Merem brigada faina. Mai stiu unii care au fost in Polonia, au avut nasu' pe sus ca or crezut ca prind de picior pe d-zeul sporturilor de iarna si al party-urilor si pula zapada si party boring. No, nu-i bai noi merem ca vrem sa ne bem. That's all. Io-s cuplat, deci numa' beu. Unu' nu be, deci poate se cupleaza. Si doi vin cu jumatatile mai bune. Ala care nu be', dar poate se cupleaza spera sa vina ceva animalut loco de aci si proaspat liber. O sa isi dea pumn in coae cand vede ce material e la Polonia. Materialu' mio se va numi Zubrowka, are 40 de grade si un fir de iarba in el.
Om mere la Wieliczka, la Oswiecim (Auschwitz, pour les connaisseurs) - aci as vrea sa duc in vizita cateva persoane, da' sa nu se mai intorca...ha, ha, ha joking (pe dracu).
3 zile party on.
Multumesc ca stau in Vest si nu in Bucale sau in Pizdeea Orientala ca as avea ocazia unor vizite la Chisinau sau la Ruse. Imi pare rau ca au fost austriecii asa labari si au pierdut WWI si le multumesc ungurilor ca si-au facut autostrazi (pacat ca au numa 100 km catre Polonia).

1 comment:

  1. nu cumva ai ramas inzapezit prin Polonia? :P
    oricum ar fi si oriunde ai fi, La Multi Ani!!

    ReplyDelete