Thursday, December 17, 2009

Afara e iarna si Boc e prim-ministru

Timisoara: -8 grade. Am venit cu masina de la job, afara patinoar. Nici urma de sare, clorura de calciu, ori zamuiala de virgina, nimic...Plus ca lui "Red Bitch" i s-a blocat frana de mana (reflexul din studentie de la Cluj, acolo daca lasi masina pe Republicii numa' in viteza, o ia la vale), noroc ca am reusit sa o deblochez.
In fine, gestiunea orasului lui Ciuhandu e la pamant. Cred ca mai pupa asta mandat la Checea (hai, hai geografii), nu aici, mai ales dupa tigania de 1 decembrie cu adusul lui Chucky si a lui Geoana-Tzop.
Intre timp, in fundal mere Hazna TV si il aud pe Ciutacu. Ala cred ca are Ph-ul pe la 2-3...Ma dispera frustratii astia care numai critica dar nu o scos pe gura ceva constructiv de cand s-a dat pe brazda mama-sa si s-a supus decretului de interzicere a avorturilor.
La mine acasa e o atmosfera fain, a venit si D. (ala cu pisatu de ren) cu nevasta si stam la povesti.
Un alt punct bun e ca am vorbit cu B., un prieten vechi si de care sunt foarte atasat (hai da, G. cu latura sensibila). Sper ca imi voi dovedi inca o data ca daca e prietenia puternica, distanta si frecventa conatcelor nu conteaza.
B. mi-a aratat site-ul lor (sunt un grup), un site care il recomand si care ne impiedica sa uitam ca venit de undeva si ne indreptam intr-o directie:
http://datinastrabuna.ro/?p=despre

Rad de ma prapadesc de evolutiile politice. E ca o bucla in timp. Boc prim-ministru (crapa ragatenii de ciuda). Noi ardelenii ne bucuram. Mai baga cineva in seama si regiunea asta. Evident ca in Lilly o crepat ficatzii de ciuda ca el se si visa prim ministru, ca si copiii aia mediocri care ravnesc in ascuns sa fure diploma de premiant desi ei n-o merita :) Geoana nu merita sa imi uzez tastele sa mai comentez despre el.

Sambata plec la schi in Austria, asa ca nu voi mai posta ceva vreme (poate mai apuc ceva maine), dar pentru incheiere, iata un mink sa vedeti ce patiti daca nu sunteti politicosi cu doamnele:
http://www.funnymos.com/obamas-revenge.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

1 comment:

  1. E o tzara mai greu cu contactele la distanta, mai ales daca nu esti suficient de dotat.
    Ramai pe latura sensibila - nu te pricepi, da' tehnic e mai viabila.

    ReplyDelete