Monday, December 14, 2009

PSD si stiinta de a pierde (aici intra si ceva despre PNL)

Bun, sa o luam metodic:
- pe 6 decembrie, 3 case de sondaje din 4 dau o papusa drept castigator. A patra casa a nimerit-o la fix, desi culmea era a lui Dancu (PSD-ist din grupul de la Cluj), dar un ardelean cu o buna constiinta profesionala.
- la auzul vestii ca aceste minciunele l-au facut sef (cum recunosti un oltean intr-un grup? strigi "sefu" si ala care intoarce capul ii oltean), asta a sarit de nici Michal Jordan la slam dunk nu sarea asa. Pro memoria, iata discursul:



- buun, 7 decembrie, cel mai scurt mandat ever. Romanii sa trezesc dimineata afland ca Basescu a castigat.

Acuma, incepe masinaria (cam hicosa) a PSD-ului sa urle fraudaaaaa (cu o seara inainte, nimic, cele mai corecte alegeri din lume). Ponta scapa porumbelu' pe gura (mie "micul Titulescu" cum a fost numit de Iliescu mi se pare din ce in ce mai mic. a avut tetea Ilici mana proasta ca porecla lui Geoana e 4 ever):



Apoi niste fetze de tristi (Duvaz si Dragnea) baga ca furt, ca ma-sa in cur, cand s-a apucat BEC de renumarat la indemnul CCR, a fost bine, cand au vazut ca si la voturi anulate ii bate Base, da-i cu "perdea de fum".

Buun, CCR il valideaza pa Base, PSD turba. Fiecare incepe sa auda zornait de catuse, pahare de declaratii la DNA (vezi:

) si toti hipopotamii din PSD disperati (is curios sa il vad pe Bombo maine la DNA cum baga cu subsemnatu, ca io cred ca daca il baga la bulau il fac aia nimfomana celulei).
Doi parlamentari s-au si tirat din PSD numai azi, stati sa vedeti cum iese la suprafata crestin-democratia din fostii mari social-democrati.
Amu baga la tele Prostanacu' discursul ala cu "succes noului presedinte, TB ii si presedintele meu". Deschid o bere.

Acuma ameninta Prostanacu' cu plangeri la Parlament, la CEDO. Desi la cat de fain ii, io i-as sugera sa incerce la UNICEF

2 comments:

  1. Astia chiar nu inteleg ca atunci cand joci septic poti sa stai chiar si doua ture la rand.

    Intr-adevar, la ei sistemul a fi functionat mai bine. De aia i-a vrut lumea inca o tura.

    Poate ar trebui sa ma pun si io sa ma imbat, sa ma trezesc de-abia peste 5 ani, intreband: Io cu cine votez? Da' poate pana atunci se remarca vreun pilot de avion, vreun mecanic de tren, sau vreun sofer de autobuz. Ca un comandant de propaganda bolsevica sigur nu-mi trebe.

    O sa ma mai trezesc eventual la cate o suspendare, sa mai pun o stampila impotriva. Impotriva suspensiilor care sar in sus doi metri de cur, aruncand in aer si tara odata cu ei.

    Bunicuto, pe tine cand te manca lupul? In locul tau m-as duce de buna voie, n-as mai trage nadejdea la Scufita, ca a scufit-o inainte sa te salveze.

    Suspendati-l, castrati-l, eutanasiati-l. Dupa ce ca nu stie socoteala, v-o mai si strica pe a voastra.

    Vadim oricum a fost furat si in turul doi.

    ReplyDelete
  2. numa' sa nu se pasca o dictatura, pasca mamii lor, ca toti fac la fel, desi unii is mai prostanaci si altii mai cu dictie...

    cert e ca vin vremuri grele
    grecia e falimentara oficial in acte, 300 milirade euro datorie, si romania ii urmeaza
    solutii? calu'stie
    dar la astia cu politica lor tot nu le pasa (nici acolo, nici aici, in romania)

    ReplyDelete