Monday, May 24, 2010

Greva la metrou

Vor astia sa faca greva. Succes fratilor nostri din Bucuresti, am nun prieten care are un magazin de bitze. Daca vreti adresa, dati un comment.
In rest, nu are rost sa imi rup gura fiindca am gasit pe Hotnews.ro la articolul despre greva doua commenturi care explica exact ce vreau eu sa zic:

1. " io zic sa angajati altii care sunt dispusi sa vanda bilete toata ziua pentru 30 de milioane in loc de 40 iar incasatoarele, sa isi pregateasca cv-ul si scrisoarea de intentie, ca e plin de anunturi cu joburi de taiat bilete pentru 30-40-50 de milioane pe luna..

Uite de aia ne pleaca medicii din tara, ca ii platim cu 200 pe euro pe rezidenti, si cu 1000 pe cei care vand bilete. "

2. (ca reply/adaugire la commentul anterior) "automate de bilete (nr. ca) sa le inlocuiasca pe tanti alea de la ghiseu cu niste automate de cartele. Sunt mai ieftine si nici nu se uita urat la tine.

Iar nenea ala de se uita cum se inchid usile cred ca are cea mai tare meserie din lume. Degeaba au 3 monitoare color si o oglinda de 2 metri. Plus ca si usile au senzori si nu se inchid daca prind ceva.

Ma mir ca nu angajeaza un al treilea sa stea in cabina si sa spuna ce statie urmeaza. Si un al patrulea sa stea in cabina din coada metroului sa faca cu mana la fraierii care au pierdut metroul."

No comments:

Post a Comment